top of page
Search

Turn- en danskamp 2024

Ook dit jaar organiseren we eind augustus weer ons spetterend turn- en danskamp.Alle turners en dansers geboren tussen °2018 en °2012 kunnen deelnemen aan het kamp.


Aangeboden disciplines:

  • Kleuters: alle kinderen geboren in °2018 zitten in deze groep. Ze zullen elke dag turnen en dansen, afwisselend met speel- en knutselactiviteiten.Opgelet: deze leeftijd kan alleen deelnemen in week 1.

  • Allround (turnen en dansen): turnen en dansen zal evenredig verdeeld worden. Kinderen maken kennis met verschillende disciplines in het turnen alsook met verschillende dansgenres. De kinderen zullen op leeftijd en niveau worden ingedeeld.


Wanneer?

  • Week 1: maandag 19 augustus t.e.m. vrijdag 23 augustus 2024 telkens van 9u tot 16u

  • Week 2: maandag 26 augustus t.e.m. vrijdag 30 augustus 2024 telkens van 9u tot 16u


Waar?

Sporthal E. Soens (de Singel) in Strombeek-Bever


Kostprijs?

  • Leden in voorrangsperiode (tot 29/02/2024): 130 euro / week

  • Geen lid / na voorrangsperiode: 140 euro / week

Inbegrepen in de prijs:

de turn- en danslessen1u opvang voor het kamp1u opvang na het kamp 4-uurtje (1 fruitje + 1 drankje)


Ben je overtuigd?

Schrijf je dan vanaf maandag 15/01 om 9u in via Twizzit: https://twizzit.com/go/turn-endanskamp2024 Het aantal inschrijvingen per week is beperkt. Dus snel zijn is de boodschap. VOLZET=VOLZET


Van zodra de groep volzet is, zal deze ook uit de Twizzit-lijst verdwijnen en kan je je hiervoor niet meer inschrijven.Wil je je graag inschrijven voor twee kampweken? Dan kan dit tijdens het inschrijven. Vink zowel week 1 als week 2 aan op het inschrijvingsformulier. OPGELET: Kleuters kunnen enkel inschrijven voor week 1.

Je inschrijving is pas definitief indien een geslaagde betaling via Twizzit heeft plaatsgevonden.

De inschrijving kan enkel geannuleerd worden mits het voorleggen van een geldig doktersattest. Er wordt steeds een administratieve kost van 25 euro aangerekend.


Vragen?

Heb je nog vragen of bezorgdheden over het kamp? Dan kan je contact opnemen met Ines via ines@kinetrix.be.Het trainersteam voor het turn- en danskamp staat alvast te popelen om er weer fantastische kampweken van te maken.

Groeten en tot binnenkort! Het trainersteam

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page