top of page
Working on Laptop

Inschrijven

Inschrijvingen sportjaar 2023 - 2024 kan vanaf:

 • 1 juli voor de huidige leden

 • 1 augustus voor de nieuwe leden

 1. Klik hieronder op de blauwe balk 'inschrijven voor sportjaar 2023-2024'
   

 2. Klik op ‘Toevoegen Nieuwe Inschrijving’ · Vul naam, voornaam, geboortedatum, rijksregisternummer & postcode in.
   

 3. Vul alle gevraagde gegevens m.b.t. ieder (nieuw) lid aan · Kijk desgevallend de reeds gekende gegevens na; · Vul de ontbrekende gegevens aan waar nodig.
   

 4. U ontvangt een overzicht van de ingevoerde gegevens.

  1. Kijk uw inschrijvingsgegevens na

  2. Klik op ‘verzend inschrijving’ indien alle gegevens correct zijn

  3. Klik op ‘wijzig inschrijving’ indien correcties nodig zijn.
    

 5. Doe de online betaling. Het lidgeld (voor het hele sportjaar 2023 – 2024) dient onmiddellijk betaald te worden bij de registratie (systeem zoals bij online ticketverkoop). Wanneer wij het lidgeld niet terzelfdertijd ontvangen, is de inschrijving niet voltooid.
   

Indien u problemen ondervind bij het online betalen (of te lang wacht om de betaling door te voeren) waardoor de inschrijving niet doorgegaan is, zet het systeem u automatisch in een ‘wacht / veiligheidsmodus’ Dit wil zeggen dat u de komende 48u geblokkeerd staat en geen inschrijvingen (opnieuw) kan doen.
 

Zorg dus dat u steeds alle gegevens/tools (ID-kaarten, bankkaart en digipas) klaar hebt liggen voor u aan een inschrijving start.

Voor een goede en makkelijke communicatie maken wij gebruik van Twizzit. In September zal iedereen aan zijn/haar groep(en) toegewezen worden. Via deze app of website kan je de trainingen en evenementen makkelijk raadplegen. Zo vragen wij ook om telkens aan te duiden of je aanwezig zal zijn op je training. Ook onze communicatie gebeurt via deze app. Jij kiest zelf hoe je de mails ontvangt (via meldingen in de app of via je mailbox). 

De nieuwe leden zullen in september nog een link ontvangen om zich aan te melden op deze app. Controleer ook zeker altijd hier of je gegevens en mailadressen correct ingevuld staan. 

bottom of page