top of page
Fitness Class

OVER ONZE CLUB

Gymnastiek en dans is onze passie

 

Met onze actieve leden, een enthousiast team van trainers en een gemotiveerd bestuur staan wij voor een gezonde en kwalitatieve sportbeleving in een toffe en dynamische omgeving waarbij inzet en plezier, evenals kwaliteit en prestaties een plaats krijgen. We bieden recreatieve en competitieve gymnastiek en dans aan voor iedereen.

Kinetrix is een gezonde en goed georganiseerde gymnastiek- en dansvereniging met bijna 1000 leden. Wij willen als vereniging verder inzetten op professionalisering en willen de kwaliteit van de trainingen en danslessen blijven garanderen.

Naast de kwaliteit die we op sportief vlak bieden is ook het plezier en het ‘wij-gevoel’ erg belangrijk. We streven naar een open en positieve samenwerking tussen trainers, gymnasten en dansers, bestuur en ouders. Door het organiseren van activiteiten willen wij het verenigingsleven van Kinetrix versterken en willen we inzetten op eigen sportinfrastructuur. Het aanbod wordt jaarlijks geëvalueerd en aangepast in functie van de noden van de club en de beschikbaarheid van de trainers.

Wist je dat

Wij deel zijn van de Gymfederatie en erin slaagden om het Q4Gym label te halen?
Meer informatie vind je hier: https://www.gymfed.be/

63bac94cc0ccb.png
bottom of page