top of page
Search

Openlesweken

Van 13 mei tot en met 27 mei 2024 zijn het openlesweken bij Kinetrix! Gedurende deze twee weken mag iedereen die graag wil dansen en turnen ons aanbod verkennen. Vermits onze groepen opgedeeld zijn per leeftijd mag je in een leeftijdsgroep hoger gaan meedoen. Dit wil dus zeggen: zit je nu in het 3de leerjaar (°2015), dan mag je in de groepen van het 4de leerjaar (°2014) gaan proberen. Per discipline mag er een keer worden deelgenomen. Ook de lessen voor volwassenen worden deze week opengesteld.


Het aanbod, lessenrooster en de locaties kan je op onze website terugvinden: bekijk het hier.


Opgelet:

  • De lessen van onze competitiegroepen dans (D!versity, D!hard, Dance Company, Sport Aerobics) worden niet open gesteld. Hier kan je niet gaan proberen!

  • Bij de competitie- en specialisatiegroepen van turnen kan je een open les meevolgen in week 1 (van 13 mei tot en met 18 mei).  Wie op de talentendag geselecteerd is voor een proefles mag de hele openlesperiode komen testen in deze groepen. ! Op 9, 10, 11 en 12 mei (Hemelvaart) en 19 en 20 mei (Pinksteren) gaan de lessen niet door omwille van de feestdagen.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page